A81F8743

2014 is the start of a thrilling new era…

…in the international racing and music world.

The Autódromo Internacional do Algarve in Portimão (Portugal) will see the premiere of ten unique events on ten different circuits, unrivalled in the world, on 25, 26 and 27 April.

3 challenging car categories will hit the track with FA1, MW-V6 Pickup Series and the Legend Supercup. The next ACCELERATION event in Navarra (Spain) will also include 600 and 1000cc motorcycle categories.
A very strong music line-up will enchant the crowd in the evening: David Hasselhoff with “Celebrate the 80s & 90s” on Friday, and on Saturday the ACCELERATION Dance presenting (inter)national DJs.

FRIDAY 25/04/2014

RACING

10:00-10:30          FA1                         Free practice
10:45-11:15          MW- V6 Pickup       Free practice
11:30-12:00          Legend SuperCup  Free practice
13:00-13:30          FA1                         Free practice
13:45-14:15          MW- V6 Pickup       Free practice
14:30-15:00          Legend SuperCup  Free practice
15:15-15:45          FA1                        Qualifying 1
16:00-16:20          MW- V6 Pickup      Qualifying 1

MUSIC

18:00-20:00     Get in the mood Pre-Party presented by some 80s & 90s DJs

20:00-23:00  ‘Celebrate the 80s & 90s with the Hoff’ (hosted by David Hasselhoff)
Live on stage:
David Hasselhoff
Twenty 4 Seven
Turbo B / Snap
Samantha Fox
DJ Sash
Haddaway
2 Unlimited

23:00-00:30          Live on stage: Xutos & Pontapés

SATURDAY 26/04/2014

RACING

10:00-10:20          MW-V6 Pickup           Qualifying 2
10:30-11:00          FA1                          Qualifying 2
11:30-11:50          Legend SuperCup      Race 1 – 20 Min. (Rolling Start)
13:20-13:45          MW- V6 Pickup          Race 1 – 25 Min. (Rolling Start
13:45-14:15          PITWALK
14:35-15:05          FA1                          Race 1 – 30 Min. (Standing Start)
15:35-15:55          Legend SuperCup      Race 2 – 20 Min. (Rolling Start)
16:20-16:45          MW- V6 Pickup          Race 2 – 25 Min. (Rolling Start)

MUSIC

ACCELERATION DANCE
16:00-18:00              Djeff Afrozila
18:00-19:30              DJ Ride
19:30-21:00              Kura
21:00-22:30              Pete Tha Zouk
22:30-00:00              W&W

SUNDAY 27/04/2014

10:20-10:40               Legend SuperCup      Race 3 – 20 Min. (Rolling Start)
11:15-11:55               MW- V6 Pickup          Race 3 – 40 Min. (Rolling Start
13:00-13:30               PITWALK
13:50-14:35               FA1                          Race 2 – 45 Min. (Standing Start)
15:05-15:25               Legend SuperCup      Race 4 – 20 Min. (Rolling Start)

Video: http://youtu.be/obPyo3nEpsU

zurück